‘Eerste Hulp Bij Ongemakken’

Tijdens de workshop ‘Eerste Hulp Bij Ongemakken’ maak je kennis met Touch for Health en Kinesiologie. Je leert technieken die je makkelijk kan toepassen zodat je beter in je vel komt te zitten. Het is voor deze technieken niet nodig dat je de spiertest kent. Wel ga je kennismaken met de spiertest zodat je weet hoe je dit bij jezelf kan toepassen.

Verder gaan we in op wat stress doet met je lijf maar is het vooral een praktisch workshop waarin je technieken leert die je makkelijk kan inzetten.

Na de workshop:

  • weet je wat Touch for Health en kinesiologie voor je kan betekenen
  • hoe het zit met bewegen en waarom het zo belangrijk is om stress te vermindering
  • ken je een aantal waardevolle oefeningen die ervoor zorgen dat je in balans komt
  • weet je wat je ter plekke kan doen aan stress
  • kan je jezelf een minibalans kan geven zodat je elke dag met meer energie start
  • weet je hoe de spiertest werkt en wat je er voor jezelf mee kan
Workshop

Zelf aan de slag met je lijf

Tijdens deze workshop ga jezelf aan de slag met je lijf. Hierdoor krijgen je hoofd en lijf meer ruimte en energie. Je wordt je bewuster van waar het stokt in je lijf en weet hoe je deze ongemakken zelf kan oplossen. Het is echt een workshop ‘Eerste Hulp Bij Ongemakken’.

We gaan ook samen kijken welke bloesemremedie of essentiële olie je kan gebruiken om je nog beter in je vel te voelen. Je krijgt een eigen gemaakt flesje met de remedie/olie die je ondersteunt bij je eigen balans mee naar huis.

Deze workshop is een introductie voor de cursussen Touch for Health, maar kan ook los gevolgd worden. Het is vooral een hands on workshop waarin je veel gaat doen en voelen. Tijdens de oefeningen geef ik je informatie over stress en de techniek waar je mee aan het werk bent.

Praktische informatie

Locatie: Praktijk Mariska Kerkdijk, Tubantenveld 19 in Arnhem

Datum: woensdag 31 augustus 2022

Tijd: 19:00 uur tot 22:00

Kosten van de workshop: 54 euro (inclusief BTW), er staat koffie, thee, iets lekkers klaar!

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

Wil je graag met een groep vriendinnen/vrienden een avond “Eerste Hulp Bij Ongemakken’ doen? Dat kan! Dan kom ik bij je thuis. Meer weten? Klik hier en neem contact met mij op.