Breng jezelf in balans met kinesiologie

We kennen allemaal van die momenten dat we vastlopen en ons lijf gaat klagen of het hoofd moe wordt. Dan duurt het vaak even voordat we weer in beweging komen. Soms duurt dat te lang en dan krijgen we klachten. Er ontstaan pijntjes die niet zo een-twee-drie overgaan. Tijdens de cursus Touch for Health 1 leer je technieken waarmee je jezelf en jouw gezin, familie en vrienden weer in beweging kan brengen maar ook hoe je de pijntjes sneller kan verhelpen.

14 spieren testen

Je leert per energiebaan een spier te testen en de daarbij behorende correctietechniek uit te voeren.

Kruisloop techniek

Voor evenwicht in je lijf maar óók in je hoofd en gevoel.

Eenvoudige Stress Release

Om sneller uit je stress te kunnen komen zodat er rust komt in lijf en hoofd.

Meridianen volgen

Je leert de ligging en de stroomrichting van de meridianen.

Touch for Health 1

Dit levert de cursus touch for Health 1 je op

Meer energie

Soepeler bewegen

Rust in je lijf en hoofd

Iets voor jou?

De cursus is geschikt voor iedereen die actief wil werken aan de eigen gezondheid of voor mensen die familieleden willen helpen met hun gezondheid. Voor deze cursus heb je geen vooropleiding nodig. Het is een op zich zelf staande cursus. Wil je meer leren over spiertesten? Dan kun je de vervolgcursussen volgen.

De complete Touch for Health lijn bestaat uit 5 cursussen (Touch for Health 1, TFH 2, TFH 3, TFH 4 en metaforisch werken met TFH).

 

Opleidingsbudget

Deze cursus valt onder de categorie ‘persoonlijke ontwikkeling’, zodat je deze dus prima in kunt zetten vanuit je opleidingsbudget. Ik sta de HR afdeling graag te woord voor meer informatie over de cursus.

Praktische informatie

Wil je deze cursus volgen? Klik dan op www.welkinkinesiologiecollege.nl.

Bij Welkin Kinesiologie college wordt de cursus Touch for Health 1 twee keer per jaar aangeboden. Je volgt de cursus dan bij een van mijn collega’s of bij mij!
De cursus wordt gegeven in Bilthoven.
 
Wil je op de hoogte blijven of meer weten? Stuur mij een mailtje en ik  zorg ervoor dat je de informatie ook in je mailbox ontvangt. Je kan mailen naar info@mariskakerkdijk.nl.