Wie mij kent

Weet dat ik niet oeverloos lang in gesprek ga over het verleden. Niet lullen maar poetsen is op mij van toepassing. Ik werk in het hier en nu en kijk naar wat er wel kan. Problemen zijn er om opgelost te worden. Ook al zijn die problemen soms lastig en word ik er verdrietig van. Mijn leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik ben zelf verantwoordelijk voor wat ik laat en wat ik doe. Van smoesjes waarom het niet zou kunnen krijg ik jeuk. Wanneer je het echt wil dan kan het!

Doorpakken en doorgaan

Ik hou van doorpakken en doorgaan, groeien en ontwikkelen. Daarbij komt dat ik me echt niets aantrek van wat een ander ervan vindt. Of dit nou positief of negatief is. Het maakt mij niet uit, zolang ik er een goed gevoel over heb dan ga ik ervoor.

Ik ben niet vanzelf zo geworden, ook ik heb dit moeten leren. Hardop durven zeggen dat ik trots ben op mezelf, dat ik van mezelf hou en dat ik ook leuk ben op de dagen dat het allemaal niet zo geweldig gaat.

‘Mijn motto is helemaal jezelf zijn kost je het minste energie!’

Hulp zoeken

Regelmatig zocht ik hulp bij professionals. Ik wist precies wat anderen van mij wilde horen, maar wie hield ik nou werkelijk voor de gek? Uiteindelijk vond ik een therapeut die er voor zorgde dat ik ging luisteren naar mijn lijf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik echt met mezelf aan de slag ging. Niet langer wegkijken van de zaken die mij pijn deden. In de spiegel naar mezelf kijken was niet altijd even makkelijk. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu van mezelf hou, mezelf accepteer en respecteer, ook als ik niet perfect ben.

Te leven zoals ik het wil

Door te leven zoals ik het wil, wat de ander daar ook van vindt, natuurlijk binnen de grenzen van de wet en wat redelijk is, ben ik gelukkig en voelt mijn leven zinvol.

wat je over mij moet weten

 • Ik ben duidelijk, eerlijk, direct en nuchter
 • Ik zeg waar het op staat, zonder de ander te kwetsen
 • Ik ben enthousiast en heb een ontzettend doorzettingsvermogen
 • Ik krijg jeuk van smoesjes waarom iets niet kan
 • Ik vind dat humor zaken in perspectief kan brengen
 • Ik praat net zo snel als mijn gedachten gaan en ik gebruik mijn hele lijf
 • Ik maak me er niet druk over wat anderen ervan vinden, zolang ik maar weet wat ik aan het doen ben
 • Ik ben ambitieus en hou van uitdagingen, er is altijd een weg naar Rome.

ALS JE ME BETER KENT DAN WEET JE DAT

 • Ik altijd de laatste bladzijde van een boek lees voordat ik besluit of ik het ga lezen
 • Ik vind dat je op de motor overal naar toe kan gaan, naar de supermarkt om de hoek maar ook op vakantie naar Oostenrijk
 • ik dankbaar ben dat de Top2000 er is
 • Ik dol ben op tatoeages en er zelf ook een paar heb
 • Mijn ultieme guilty pleasure een patatje speciaal is met een goed glas rosé
 • Mijn vak mijn passie is en ik er altijd meer over wil weten
 • Ik dyslexie heb en de enige spellingsregel die ik onthouden heb stam + t is

wie was ik zelf ook al weer

Iedereen heeft het in zich om helemaal zichzelf te zijn. Om dat te kunnen zal je de zaken die je niet langer dienen moeten loslaten. Doe je dit niet dan blijf je doen wat je deed en krijg je wat je kreeg.

Ga je luisteren naar je lijf?

Laat je los wat niet langer werkt en ga je luisteren naar je lijf dan komt er ontspanningen in je hele lijf. Waardoor je letterlijk en figuurlijk ruimte maakt voor dat waar je gelukkig van wordt.

Dan is er geen moeten meer maar doe je wat nodig is om gezond en gelukkig te zijn.

Gezond en gelukkig

Zo werkt het ook in mijn huis. Het schoon genoeg om gezond te zijn en rommelig genoeg om gelukkig te zijn. Waardoor mijn eigen leven een stuk leuker is geworden ook op dagen dat het niet makkelijk is.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Wil je weten wat ik als Kinesioloog voor jou kan beteken? Druk dan op de knop en vul het formulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

Neem contact met mij op!

Welkin integraal Kinesioloog

Ik ben opgeleid tot integraal kinesioloog aan Welkin Kinesiologie College. In deze driejarige HBO-opleiding heb ik onder andere leren werken vanuit de Chinese geneeskunde, de acupunctuur en werken met diverse Stress Release technieken. En ik leerde uiteraard de theorie en praktijk van het spiertesten.

Ik ben ingeschreven bij de beroepsvereniging VBAG en RBCZ.

Medische Basis Kennis

Bij opleidingsinstituut Con Amore heb ik de jaaropleiding Medische Basis Kennis gevolgd. Tijdens de opleiding heb ik mijn verdiept in de medische achtergrond van het het lijf. Alle rode vlaggen vanuit de medische wereld zijn aan de orde geweest. Wanneer ik moet doorverwijzen naar andere behandelaars, complementair als regulier.

Daarnaast volg ik jaarlijks bij- en nascholing om mijn kennis up to date te houden.

Directielid en docent Welkin Kinesiologie College

Ik ben directielid en werk als docent bij Welkin Kinesiologie College, samen met mijn collega’s Annabelle Rijntjes en Marjolein Hermans. ik geef o.a. les in de vakken anatomie, houdingsanalyse, leer en ontwikkelproblematiek en reflex integratie. Daarnaast ben ik gecertificeerd instructeur Touch for Health en Stress Relaese. Naast het werken in mijn praktijk als kinesioloog haal ik veel energie uit het delen van mijn kennis over het vak kinesiologie.